Recepty

Konfitovaná kachnička s bramborovým knedlíkem a domácím červeným zelím

Sádlo dáme do hrnce a necháme ho celé rozpustit, po té do něj vložíme osolené čtvrtky kachních stehen, tak aby byly celé ponořené v sádle, pak na mírném plameni necháme probublávat cca. 3 hodiny. 

Zobrazit více

Lasagne s boloňskou omáčkou

Plátky lasagní musíte spařit ve vroucí osolené vodě s kapkou oleje a ihned vhodit do studené vody (ať zůstanou al dente).

Zobrazit více

Piškótová roláda

Hodne lehké, rychlé a chutné. Doba přípravy do 30 minut

Zobrazit více

Long Island Iced Tea: Pro příznivce koktejlů

Hledáte alkoholický míchaný nápoj, který bude mít skutečně „grády“? Nepotrpíte si na koktejlech, ve kterých převažují džusy nad lihovinami? Nechte si namíchat koktejl Long Island Iced Tea.

Zobrazit více

Telecí Osso Buco v Miláně zbožňují

I když je Milán v Itálii, stejné teplo jako na jihu státu tady místní nemají. I proto se tu jí spíše masité pokrmy připravované na poctivém másle a pěkně pozvolna. Mezi místní speciality patří Osso buco, které se naučíme připravovat.

Zobrazit více

VYŠEHRADSKÝ
RESTAURANT
KANDELÁBR

Budova kanceláří QUBIX
Štětkova 1638/18
140 00 Praha 4

Tel.: 608 412 075
info@restaurantkandelabr.cz

OTEVÍRACÍ DOBA

Po-Pá

11:00 - 0:00

So

12:00 - 0:00

Ne

12:00 - 23:00

facebook kandelábr

Emailový zpravodaj